Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill vi väl få smaka av kärlekens sötma


där kärleken både luktar

och smakar gott

Bara kunna känna ruset inom oss pulsera

Bli smått berusad för hjärtat det pulserar så pass mycket

att man stundvis känner sig

som en liten Hotten Tott!

Helt klart förtjusad


För själv så kan jag inte fatta hur man ska kunna leva

utan den

Den goda ljuvliga kärleken

För trots alla besvikelser och sorger och besvär

så släpper jag aldrig taget om den

För jag vill ju att den ska finnas kvar här inom mig

Vill ju att den ska vara min allra bästa vän

Finnas kvar här inom mig så att om jag vill

så kan jag få bli lite kär

Och allra helst i denna där, vem hon nu än är?!

Så jag vill mer än gärna få smaka på kärlekens sötma...

Ken Cassel
30/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-30 20:24



Bookmark and Share


  Harriette
Det är svårt att leva utan.....
2012-08-03

  Rise Little One
Smakar det så kostar det ;)
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel