Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag studerar min egen dagligen och överraskas ständigt av de val som läsarna gör....


Odé till Läsloggen !


Läsloggen !

Nostalgitårarna i ögonvrån
eller:"Här skrev man ju som ett fån.."

Gamla avdammade prestationer
en del anammade,,kan ej tro de´!

"Bagateller" med stora siffror
katastrofer man trott på igår

Outgrundlig läsarlystnad
andra bemötta med "talande tystnad"

Men sådan är smaken
har väl aldrig sett på maken !

En del är nästan bortglömda
kunde tro de varit "drömda"
och ej skrivits av undertecknad
men ,Jo,jag är ju "nedtecknad"

Ja, Läsloggen !

den e´ju "värsta bloggen"
måste finna den "röda tråden"
DET vore den "yttersta nåden" !

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-31 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska