Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt, Sanna är fiktiv


Av kärlek till Sanna

En smekande vintervinds första vår
Solvärmda ler vi för varandra
Dina ögon får åter sin fukt
Mina händer blir mjuka i värmen
och dina läppar talar ur torkan

Mjuk snö som föll ned i höstas
som tryckts ned av snö i December
Snö som levt kvar under regn, snö
regn, snö och värkande vindar 
släpps i vår ut från sitt häkte

Stora drivor ligger kvar än i vår
Men i vår ska vi höra dem sorla
skapa små bäckar i gruset
forma små gångar i sanden
och väcka törst i våra kroppar igen




Bunden vers av Johannes Lindgren
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-31 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem