Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen pistol att försvara mig med


så pennan får väl bli till mitt svärd

Pennan som är starkare än svärdet

Det är vad jag har hört i alla fall

Ja, jag har hört att man med ord så ska kunna

göra underverk

Kunna påverka människors liv

Det gäller väl bara att man har en stark övertygelse, antar jag

Sen måste man väl bara ha modet att sätta sina

skrivardrömmar på driv

då man med den utkämpar slag efter slag

För med den så gör man drag efter drag...


Jag har ingen pistol att försvara mig med

Så istället har jag tagit till pennan...

Ken Cassel
31/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-31 16:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Pennan är bra till mycket............
2012-07-31

  Rise Little One
Pennan kan också göra underverk...
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel