Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retorik - Övning 1

Tig inte tyst
Tig tvetydigt




Fri vers av Johannes Lindgren
Läst 289 gånger
Publicerad 2012-07-31 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem