Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...di lettere


Poi mi trovo a scrivere...(senryu)

io lo farei...


da non poterti dire...


sanza fiatare




"Then I find myself writing....(senryu)"



I would...

not be able to tell...

without saying a word




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-31 22:42



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
T occare
A bbarbicarsi
R itmo
A ggiudicare
N esso per far
* la breve
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran