Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nästan nyfödda fågelungar , så hungriga ... mamman berättar ....


Hungriga fiskgjusebarn ( i haiku- form)


"tre föddes igår

äntligen , kändes det som ,

hungern jämn och stor "




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-01 09:39



Bookmark and Share


  Daniela I
Fin
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran