Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


härliga är

härliga är de
oskrivna bladen
härliga är de
ännu otrampade
fotstegen
härliga
ofärdiga
mottar du
de ännu
outtalade orden





Fri vers av walle dickson
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-01 11:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den ännu omålade duken, båten?
2012-09-02

  Feminaz
Ännu är världen ny... för den nyfikna själen!
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson