Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fiskgjusarnas äventyrer tar inte slut...och ett eget liv väntar på dem..


Blickar åt olika håll(haiku)



åt olika håll,


mot egna äventyrer-


de finns redan där




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-01 11:18



Bookmark and Share


  Rise Little One
spännande - på brandplatsen kanske?
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran