Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...skrämmande tanke...och något som man egentligen inte vill mer än när man leker med tanken...


I ditt huvud...


Tänk om
Jag för en stund
Ett ögonblick
Fick gå in i ditt huvud

Om jag för en timme
Av mitt liv
Fick veta
Vad du tänker
Hur du tänker
Om mej
Om livet
Om allt

Tänk om
Jag för en minut
Fick tänka dina tankar
Fick se saker med dina ögon
Kunde läsa mina ord med dina sinnen

Den stunden

Kunde vara den vackraste och lyckligaste
Eller den allra värsta och sorgligaste

I livet...



TT

(c) 2012



(HSGK)




Fri vers av TT
Läst 485 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-08-01 12:50



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Nej tack, jag trivs bra i det fria. En sluten psykiatrisk anstalt är inget för mig. :P
Tänkvärd och kul text.
Gillar.
2012-08-07

    ej medlem längre
du i mitt huvud!
ojoj kompis kanske katastrofen

nära?
bara öppna gå in

otäck
2012-08-06

  Ninananonia VIP
En spännande tanke..
2012-08-02

  Katinka VIP
Så otroligt fin. Om man bara fick veta. Det är svårt när man inte vet..inte får svar. Sparar den till någon speciell.
2012-08-01

  Chawa VIP
Fascinerande funderingar! Men det är då för väl att
endast ha med sina egna tankar att göra. Det enda
ingen kan ta ifrån mig - och jag inte kan ta ifrån någon
annan...
2012-08-01

  wildah
Ja tänk om man bara kunde, skulle säkert underlätta. Tänk så mycket missförstånd som kunde undvikas.
2012-08-01

  Rise Little One
Man får ta risken för att veta sanningen...
2012-08-01

  alvan
Mmm... sannerligen skrämmande men rätt fascinerande med. Lika bäst det inte går... Haha fy om någon såg mina tankar utan censur! :-D

Din text talar iaf om en stark längtan, och osäkerhet. Den förmedlar du väl.
2012-08-01

    Max Poisé
Tror nog du skulle blivit besviken om det var mitt huvud du gick in i.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT