Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt, runt, bort

Med alla våra vakna timmar
arkiverade under "Gåvor till mänskligheten"
och en fråga som ett klingande skratt,
som egentligen är ett hot,
hängande i luften
och stelfrusna fingrar
runt gevärspipor
går vi runt,

runt,

bort.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-01 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside