Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livshav(tanka)



sex viktiga ord:


aldrig ge upp; det blir bra-


man byter tankar:



jämna skitströmmen tar slut,


mynnar i livshav




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-01 17:29



Bookmark and Share


  Daniela I
Gillar den underbar med styrka
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran