Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man vänjer sig ...och ändå gör hjärtat volter...


Heartrush(ing)(senryu)

I ´ve grown accustom

to wait for loving kind words-

heart is just rushing!




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-03 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran