Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag gav dig mitt hjärta när du lika gärna kunnat runka" - Mia Skäringer


Tar på mig samma kläder som igår, ramlar hem och fäller en tår


Tar på mig samma kläder som igår

Ramlar hem och fäller en tår

Livet snurrar runt och jag dansade med dig

Förra lördagen

Det var då vi kysstes

Du tog min hand och hoppet väcktes till liv igen

Dagarna efter blev bara en karusell av förvirring

Killar och tjejer

Hur ska du ha det?

Jag är trött på att svamla i mörker

Söker nån sorts trygghet

Blir snart desperat

Ramlar igen på såriga knän

Önskar du kommer stå framför mig och räcka mig din hand

Tiden får bestämma vårt öde

Jag sätter mig ned och väntar

Klockan tickar högljutt på




Fri vers av fannypauline
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-02 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevlig text att läsa
2012-08-02

    dramatisk
Fint text, bra beskrivet!
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline