Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens lakejer

På högar av guld ligger jag vaken av skuld.
Jag sålde min själ för att hela mitt hjärta - nu är jag hjärtlös.
Alla jag kände är nu döda för mig, vill aldrig se dem igen.
De vet vem jag var och att jag är förlorad för gott.
Kärlek är en barnslig saga, lika osann som falsk.
Vänner och sex kan köpas för pengar och makt.
Känslor är farliga, det är bättre att inget känna. Drifter får styra min väg.
Sanningen är sedan länge förlorad, allt som finns nu är lögner och svek.
Min nystrykna skjorta är lika vit som mitt samvete är svart.
Miljötänk är för kommunister och veganer.
Det enda som räknas är vem som vinner idag.
Med förtur till sjukvård och makt är jag nu VIP i Eliten.

Ni andra är bara flugor vi offrar till vår herre.




Prosa av Magnus P.
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-02 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord