Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det hjälper att skriva ... ett golv av ord att stå på


bottenlös förtvivlan


Förtvivlan kan vara så bottenlös,


att man vill skriva en botten av ord åt den.


Förtvivlans ord blir till ett starkt golv.



Det håller att stå på


tills det djupaste tyngsta


har lättat .




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-04 11:41



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord trygga
kan överbrygga
det mesta, detta
skulle jag också
behöva testa...
2012-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Visst hjälper det att skriva ibland...
2012-08-04

  Svirran
just precis! snyggt skrivet!
2012-08-04

  Rise Little One
Totally agreed ;-)
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran