Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker mycket om dig, vem du än är

Du är du-

jag tycker om dig,

vem du än är.


Jag älskar dina ord,

din glädje, din kraft;

du är spirituell, du strålar.


Du har rätt-

det gör ingen skillnad,

absolut ingen alls.


Det gör ingenting

att jag inte vet

vem du är.


Det här är

bara till dig.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 359 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-02 14:26



Bookmark and Share


  HelenaW
Men, vilken pärla! Vackra minnen, vackra ord..
2012-09-14

  Svirran
Behövs en kommentar oxå. Fantastiskt!
2012-08-03

    ej medlem längre
Mycket fina rader ...


2012-08-03

  Quasimodo
Varmt och ödmjukt i kärlek människa till människa!
2012-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackra fina rader
måste göra nå´n
mer än glader!
**************
2012-08-03

  Daniela I
Jee perfekt älskar denna enkel och fin :)
2012-08-02

  kerstin skriver VIP
det glittrar ömhet och glädje och förståelse om dina ord.
jag tycker mycket om den här dikten.
2012-08-02

  Rise Little One
Strålande fin text ;) Bravo Taran
2012-08-02

  träsnidaren
väldigt fint, din text strålar!!
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran