Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska med orden?



Om man inte kan rikta sin kärlek på någon;

blir det mera kärlek till orden då;

kärlek som vill fylla

och värma ett längtande hjärta,

och röra vid det

med älskande ord?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-02 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker logik..
2012-09-04

  Svirran
Sparar som bokmärke igen. Du skriver mycket bra.
2012-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Älska det
som är tills
man hittar det
som bättre är
inget annat att
göra här...
2012-08-03

  Rise Little One
Man kan alltid älska med orden och känna sig tryggast ;)
2012-08-02

  Daniela I
Fin :)
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran