Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man har inte alltid möjlighet att berätta för den det berör...


La nostalgia(senryu)

io vorrei cioè ...

e non poterti dire...

- non sospiro: tu



" The nostalgia "


I wish that ...

and I can´t tell you...

- I´m not whispering: you










Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-03 11:01



Bookmark and Share


  Svirran
Sparar som bokmärke. ;-)
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran