Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tankar kan ta sig sådana uttryck....till vansinne; nästan


Grubbel



Under ensamhetens yta

gnager tankarna hål

på de tomma celler

som gapar av längtan

på uppmärksamhet.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-02-07 07:50



Bookmark and Share


  Anders P VIP
utan uppmärksamhet från vår "flock" är vi utlämnade åt demoner. Fint beskrivet.
2006-02-18

  alvan
Träffsäkert! Åh detta grubbel så kan det verkligen kännas.

En väl formulerad text!
2006-02-09

  Shininkagemusha
Vansinnet liggar nämre än man tror, men en klen tröst kan vara att det är lika för alla. *ler snett*
Jag gillar texten; man märker att det gör ont utan övertydligt bildspråk.

"Tomma celler" är ett härligt bra uttryck.
2006-02-07

  Slygoth
Lätt värt en femma!
Man fick verkligen med den gnagande känslan som excisterar inom en!
Mkt bra!
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg