Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan stundom glömma vredens rätta namn...


Naken vrede ( tanka )



Vreden, fullt påklädd,


redo, och stark för striden-


sitt "allt är värt krig";



avklädd strider med ingen:


sorgen är naken vrede




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-03 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran