Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

good is better than perfect

i don't know you anymore

jag känner dig inte längre

när vi håller varandra i handen håller du inte tillbaka



du brukade skratta och säga att jag var perfekt

jag klarar inte av mer, förstår du?

jag vet inte vad jag ska göra men jag kan inte fortsätta göra det här




Övriga genrer av det där som känns
Läst 278 gånger
Publicerad 2012-08-03 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns