Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖTA SAKER





Jag ska säga
små söta saker i ditt öra
saker
som du verkligen vill höra

SOCKER
SIRAP
SAFT

Sötare saker
du aldrig
i ditt öra haft

Ursäkta mig
jag kunde inte
förnedra dig

och säga
att känslor fanns

INTE EN CHANS

Så du får bara höra
söta saker i ditt öra,,,
det enda
jag kunde göra,,,

för när känslorna är över
vi bara
sötsaker behöver

för att döva
vårt samvete
för det
stora helvete



vi har valt,,,

© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-08-03 19:33



Bookmark and Share


  gömd
låter som en låt ,varför inte försöka med en melodi till.ja gillar din positiva energi :)
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten