Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan älska orden, men jag kan inte vara allas önskningar...just nu;)


för din skull


för din skull skulle jag vara man;
du vill vara min kvinna och du älskar
att älska mig; han finns i mig

för dig skulle jag vara den kvinna, som du längtat
efter så länge; den som finns i mig

för dig vore jag ung, och man att
älska öppet, utan att viska; du finns i mig

för dig var jag en kvinna,
jag känner du vill ha mig;
du finns också i mig

om jag inte fick vara bara människa
då vore jag inte fri-
orden skulle kännas beställda;
jag älskar min frihet mest




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-04 10:37



Bookmark and Share


  Svirran
perfekt beskrivet!!
2012-08-04

  Rise Little One
snackar om magi...
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran