Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan längta så att man går sönder ....känns det som ...


djupaste längtan skär hål


längtan kan göra dig andfådd,

göra hål i hjärtat;

hålla dig vaken på natten;

den får dig att gråta på sommaren
och skylla på naturens skönhet då;

den får dig att tro,
att alla andra har längtat ut-


längtan känner att du längtar
att längta




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-04 11:17



Bookmark and Share


  Svirran
Ljuv!
2012-08-04

  Rise Little One
"längtan känner att du längtar
att längta"

underbar beskrivning...
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran