Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min mor,,,


TACKAR FÖR TIDEN SOM GÅTT




Tackar för tiden som jag fått
när vi från varandra gått

nu när allting är över
Vi inte varandra längre behöver

Tystnaden är total
tystnaden är brutal

och jag ska nya levnadsregler följa
göra allting för att dölja

något jag i hjärtat har
att känslorna finns kvar

en inre storm
av att saknaden är enorm

men nu återstår att se
vad livet

har att ge


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-04 14:19



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Saknad och sorg :(
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten