Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill tacka alla inspirationskällor...igen! sedoka : 5-7-7 , 5-7-7 ; är en trevlig rytm ibland


min värme är din(sedoka)

jag är inte allt ,

men jag kan vara din vän -

man har aldrig för många


allting hör ihop ;

vi skadas inte av liv -

min värme är också din




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-04 15:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig text att värma sig av!
2012-08-04

  Rise Little One
en tjusig dikt .... "min värme är din" ---> det värmer
2012-08-04

  Svirran
Läst alla dina fina nya dikter. Gillar dem allihop. Snyggt jobbat idag!
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran