Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma andetag

 

Din tunga

cirkulerar.

 

Skriker Gud

och

 

ditt

namn

 i samma andetag.'

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 743 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-08-04 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar det du skriver!
Tack!
2013-10-09

  blaite
Galet bra ;)
2012-11-06

    ADI Nehlin
vackert
2012-09-08

    ej medlem längre
Drive!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose