Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla poeter har fel





det är inte som ni tror
att ni skriver
som det är

det ligger lite längre bort

alltid

där
ni kan sluta skriva
och minnas
hur det var




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-04 17:01



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
dina klurigheter är min svaghet...!
2012-08-06

  smultronbergen VIP


Intressant, det ligger något i detta,
som om pennan skriver för att komma
närmre, eller slippa vara,
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP