Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bipolär och kär, det har du alltid varit.

Bipolär och kär
det har du alltid varit
samtidigt båda två
och stackars stackars dig
som har det så
och är förälskad i mig
som älskar andra män
rakt framför dina sorgsna ögon
och jag hoppas att
du inte går sönder
går i kras
då jag nu vidrörde dina läppar
och din deprimerade vackra själ
i en natt genomsyrad av blickar
berusad av ensamheten
som alltid fört oss samman.




Fri vers av Ruterdam
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-04 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam