Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuvlig väntan


när man väntar på

någonting som är

hemligt , ljuvligt ;

så är det bara aah i hela hjärtat !


när man är beroende

av någons ord , och av väntan ,

och av svaren , av allt ;


och man älskar att vänta ,

och hatar det mest , på samma gång


när man säger , att man

knappt vågar skriva ;

och man vill skriva så mycket mer :


då vill man aldrig sluta vänta på flera tusen år




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-04 17:53



Bookmark and Share


    xilenie
så sjukt bra! precis sådär är det, känner jag.
2012-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Den som väntar på något gott väntar aldrig förgäves...så heter det ju.
2012-08-04

  Svirran
denna kan man läsa tusen ggr ju!!! skitbra, ursäkta ordval.
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran