Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en önskedikt, till de unga(fick några inspirerande ord att använda mig av)... mission accomplished ;)


jag är din bild av mig


jag blir till din bild av mig:

mera underbar, coolare, klokare

och allt, i mycket högre grad

än i verkligheten;


det som tänder mig,

slår gnistor,

smälter mig!?


jag kan behärska mig,

besinna mig, när jag känner efter,

om jag kan!

men varför skulle jag vilja

göra så illa mot mig själv?!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-04 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran