Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ungdomsdikt till , litet utmattande detta med uppdrag ;)


jag säger inte allting ännu


Vilken effekt du har på mig !

Jag måste besinna mig .

Eller ska jag skriva :
ah , åh , wow ?!

Det vet jag att du vill höra !

Jag skulle vilja skriva mera ;
kanske ahhh , åhhh ...
eller bara någonting mycket mera ... ;

jag känner att jag vill vänta ...




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-04 23:11



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det är bra att man sparar det goda, det räcker nog att du skriver bara en enda bokstav åt gången, resten får man gissar sig fram och njuter av det i sin privata vrå..
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran