Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kickstartar känslosystemet

 

 

tomhet

ingenting

ensam

fyller kroppen med diverse preparat

pulsen fortfarande låg

men något börjar att kännas

känslor som man gömt undan kommer till ytan

fingrar löper över tangenter

bildar ord sanning och sorg

skriver spyr ur sig all djävulsk smärta

lättnaden infinner sig stenarna är borta från bröstkorgen

däcka sova drömma konstigt vakna ångest

logga in radera sina spår av ärlighet

återgå

till den vardagliga charaden

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-08-05 03:10



Bookmark and Share


    denisen
Känner igen mig så väl i det du skriver...
2012-09-23

  Sophie Jennifer
Försvinn inte!
2012-09-06

  Fru Intighet
Vackert, dina ord känns.
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP