Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten uppiggande morgondikt ...


om gråt

gråten kan vara ens vän
när man gråtit klart

men medan man gråter
så eldar den på sorgen bara :

ökar på mängden tårar ,
och förblindar ens blick

undra om gråten skulle
vara lättare att härda ut

om tårar var torra ,
och man klart kunde se

vad det stod ,
när man skrev

gråt är inte alltid sorg
över det som är , och varit

inte alltid sorg alls !

mera en ledsen tanke i tårar
över allt vackert som kunde ha skett




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-05 10:17



Bookmark and Share


  Rise Little One
"undra om gråten skulle
vara lättare att härda ut

om tårar var torra "

bara Taran kan klara detta...
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran