Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga på fråga på fråga


Vad är det frågan om egentligen?

Ser jag ut som en öppen uppslagsbok kanske?

När jag tänker efter

Det kanske jag gör...

Ken Cassel
5/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-05 13:54



Bookmark and Share


  Rise Little One
Jo, Ken jag har en fråga om.... skulle du kunna bidra med någon lösning ;)
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel