Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför gråter du ?

Är det patetiskt,
att gråta så,
att andra tycker
man saknar skäl?

att man vet,
att det nog är så;
fast det vill
ändå inte ta slut!

" du skall vara glad"
" varför gråter du"
" jag hör, att du gråter" -
magiska repliker
att stilla en gråt?! -

nej, de eldar på :
mera gråt,
mera huvudvärk,
ända till nästa dag!?

hoppas gråten kan
stanna inombords då
och se litet
snygg ut

och glad!?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-05 17:25



Bookmark and Share


  Rise Little One
"hoppas gråten kan
stanna inombords då
och se litet
snygg ut

och glad !?"

Det hoppas jag med... som en magisk stund i verkligheten...



2012-08-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att gråta
om man
behöver
är det bästa
man kan göra
tårar läker.
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran