Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it´s not dark before there is no light så länge det finns litet ljus kvar, så kan ljuset hinna komma innan det blir riktigt mörkt


with a little light(senryu- form)

with little of light

you can´t see the darkness, and;

you might never need




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran