Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rosorna tog mig till Shakespeare , och han till G. Stein ... lek med orden ...


love is love is love is love(senryu- form)

love by any other name,

would feel as wonderful love;

love is love is love




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-06 13:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det Du i kärlek
tänkt det hors
på rösten mer
än på orden,
jag skulle vilja
säga på:
ANDNINGEN!
*************
2012-08-06

  Rise Little One
Kärleken har många namn... man behöver inte än uttala ordet, det räcker gott och väl med kärleksfulla handlingar.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran