Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger upp drömmar

Bränner mina broar och vänder mig bort
Går mot strömmen
Mot allt jag tror på

Sakta tynar jag bort
Ger upp drömmar
Försöker inte tappa hoppet

Finner mig i resterna av det som var jag
I ett svart vakuum utan känslor




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 554 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 15:34



Bookmark and Share


  träsnidaren
YES! Äntligen någon som förstår.

Du formulerar dig så fint, poetiskt! Känner igen mig så väl i den vackra texten.

"Bränner mina broar och vänder mig bort
Går mot strömmen
Mot allt jag tror på"

Jag ryser, gråter...mycket mycket fin läsning, tack!


2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N