Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sade min katta; jag vet för hon har pratat med mig i 15 år , barnsliga dikter är roliga; det tycker alla barn och de med barnasinnet kvar


"stoppa regnet"

" stoppa regnet! "
sade min katta,
"det är ruggigt" ,
"det värker i kroppa" ,

hennes är äldre än min;
hon har reumatism,
och en massa knas.

så det är inte så
konstigt, att hon
talade så-
inte alls!

det slutade regna;
hon kom till ro,
och tackade sig själv.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-07 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran