Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
times change...keep swimming!


nyligen var allting du


nyligen var allting du,
nu är ingenting du;

det blir till en jättekontrast,
som man måste vänja sig vid-

som ögonen vänjer sig
vid mörkret




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-10 10:51



Bookmark and Share


  Maxie
Vad fin!
2013-09-21

  Rise Little One
mitt i prick! kunde inte låta bli att bokmärka... Bravo Taran
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran