Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i andanom


allt är möjligt

allting är möjligt
i fantasin;
man behöver inte
göra någonting:
man föreställer sig;
man kittlar sig;
man undviker
klara tankar,
all saklighet,

man nämner
inte förnuftet,
för då ramlar
mattan lätt ned,
och man får
börja spinna och
väva från början;
man får inte
darra, för då
vill inte fantasin
leka så utan
gränser, så
galet; man
måste bestämma
att man vill leka
fullt ut, vara osårbar,
för allting kan hända-
man blir inte skadad
i andanom.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-07 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt är möjligt, så länge man inte kräver ett att, eller ett inte. Jag gillar den rullande rytmen, de korta raderna. Fast... Om mattan ramlar ned är det väl bara att plocka upp den igen? Fint skrivet :)
2012-08-07

  Rise Little One
vilken inspiration.... så häftigt
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran