Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det börjar ofta lovande sakligt...


du ville ha...


du tyckte att
jag skulle ge dig mod;

sedan ville du ha
min styrka;

och sedan skulle jag
bekräfta dig som ingen annan kunde;

sedan ville du ha min inspiration,
min passion följde ihop med den

då var jag förlorad- min kärlek
följde med-

den som jag hade tänkt
behålla;

nu vet jag till nästa gång;

önskar att jag vill minnas då




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-10 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran