Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you can try...


try to keep your hair on



lie on the bed of roses;

fly, and be over the moon!

and keep your hair on!?

-you can try, but it isn´t easy!!


du ligger på " dans på rosor";
du flyger, och "är i sjunde himlen"!
och "tar det lugnt"!?

-du kan försöka, men det är inte lätt!!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 23:59



Bookmark and Share


  Rise Little One
det gör man i sinnen och lyckats med dessa gång på gång
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran