Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att våga önska, tillägnas mitt hav av inspiration och ljuv musik


önskningar

jag vill sätta ord på önskningar,
andras och mina

så att allas önskningar kan höras,
och kännas- och berör

så att alla skulle våga önska,
våga leva;

inte darra- eller darra njutbart
av att leva,
och våga vara sig själva!

våga vara havet, och källan!

det finns ingenting vackrare
än någon som vågar önska




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-07 11:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
T aran
R ejält med hopp
O ch livets lopp
N år nog topp!
2012-08-07

    ej medlem längre
här har vi det, en destillation av vad kärlek skall göra; sprida all den ljuvhet som gömmer sig mellan bekymren :)
2012-08-07

  Rise Little One
vackra och generösa önskningar.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran