Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min fina hund Viggo


Vår sista promenad

 

Ett skall till farväl

och två trötta kliv på

veterinärens klinkergolv

 

En sista förvånad blick

och en tung suck

innan dina ögon slöts 

 

Sov min vän bland

skogens grässtrån klädda i silvertårar

För alltid vilar du i mitt hjärta

 

© Linda C Hansson  




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-08-07 15:38



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Sorgligt vackert farväl
2012-08-26

  Peter Stjerngrim VIP
Beklagar sorgen! En synnerligen fin avskedstext till en kär vän ...
2012-08-24

    maija tuori

Berör..
2012-08-20

    ej medlem längre
Att ta farväl av ett älskat husdjur, en familjemedlem är tungt,
Vår Golden Enya lämnade oss för sex år sedan,
och jag saknar henne än i dag..

Förstår Din smärta och saknad..

2012-08-15

  Federico Romano
Jag kände samma då Ciro fick möta döden för 4 år sen, dom blir kvar i hjärtat..
2012-08-13

    ej medlem längre
Berörande vackert, men så sorgligt!
Känner och vet, delar din sorg!

Moget, hänsynsfullt beslut!!

En försiktigt vänskaplig kram..

M


2012-08-13

  Michaela Dutius
Berörande ord om avskedet i en steril miljö...
2012-08-11

    ej medlem längre
Känner igen. Det var inte längesen för vår newfoundland!


"Sov min vän bland

skogens grässtrån klädda i silvertårar

För alltid vilar du i mitt hjärta"



2012-08-08

  surface to air
Så otroligt sorgligt men väldigt fint skrivet
2012-08-07

  Maj-Lis VIP
De besluten är så svåra
2012-08-07

  Anya VIP
Ett avsked som berör mycket. bilden gör texten än mer levande.
2012-08-07

  Ninananonia VIP
Berör... kramar..
2012-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
Orden rör upp minnen...saknaden känns...
2012-08-07

    ej medlem längre
Känner igen känslorna. Sorg och vemod. En trogen vän...så svårt med avsked.
2012-08-07

  Änglaögon
Åh, så kärleksfullt du skriver. Känner din saknad och vet hur det känns att bli tvungen att ta farväl.
2012-08-07

    ej medlem längre
Oh, så vansinnigt vackert om en mycket svår stund, som kommer till alla djurägare

Bländande, helt enkelt
2012-08-07

  Eva Helene VIP
Vackert och vemodigt, väcker minnen av svåra men ofrånkomliga avsked.
2012-08-07

  walborg
Så vackert - mina tårar rinner - en tillit och en trofasthet utöver allting
2012-08-07

  Bringebruden
Vackra rader
fyllda med kärlek
2012-08-07

  reza.hb
kärleksfulla texter...
beklagar förlusten !
2012-08-07

  bittemi VIP
Jag känner starkt igen mej i dina sorgsna och varma ord till din hund! Han ser så fin ut på bilden!
2012-08-07

  Christine Sabel
Han ser så klok ut, jättefin dikt!
2012-08-07

  Marja-Liisa Koski VIP
Oh, Linda, jag skall bära din sorg med dig!
Nu väntar din Viggo dig troget i himmelen!
Tusen varma kramar till dig!
ML

2012-08-07

    ordskalv
Jättefint. Kom en liten tår eftersom jag känner igen mig.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP