Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min rubin

Jag får kraft
när jag tänker på dig:
urkraft, och eld;

och jag behöver
inte tänka;
jag känner:

jag är din levande topas
med hundratals miljoners
års samlade kraft

och din solsten,
som väcker ännu
mera begär,
och låter mig nå mina djup;
de, jag verkligen rymmer

Och du är min eld,
som brinner i mig:
du är min vackraste rubin,
min röda eld




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-07 15:17



Bookmark and Share


  Rise Little One
snacka om att vara juvelns kunnig.. strålande bra Taran.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran