Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
litet farligt med eld...


elden eldar


när grässtrån kittlar
under fötterna;

när elden brinner
mellan dina fingrar;

när du är full
av en lekfull energi,
som växer!!

- då brinner det
i dig, och elden
eldar mer




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-07 15:33



Bookmark and Share


  Rise Little One
mmm, försöker kväva elden många gånger men det blir bara värre och värre...
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran