Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midnattsljus(haiku)


allting vilar tyst

midnattsljus vill smeka dig

vind vill ej störa




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-07 17:48



Bookmark and Share


  träsnidaren
En mycket stilla, lugnande haiku som känns. Mycket fin!
2012-08-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
T oppljus på
A llt vi önskar då
R ätt nätt
A lltid lätt
N orrländskt sätt
2012-08-08

  Rise Little One
shhhh, låt det ske...
2012-08-07

    ej medlem längre
Mycket skör och vacker text.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran